De flesta leverantörer, butiker och grossister har ett stabilt inflöde av produkter som ligger på lagret. En del av dessa produkter ligger kvar lite för länge även om det är attraktiva och säljbara produkter. Av någon anledning har de inte gått att sälja i den omfattning som du planerat. Du kanske behöver förbättra likviditeten eller frigöra lagerutrymmet.
Vi erbjuder er en helt ny försäljningskanal när man har sortiment och lager som man vill sälja ut. Istället för att sälja ut via era egna kanaler och riskera att era befintliga kunder tar illa upp så kan ni sälja ut via oss.

Vårt erbjudande

Vi marknadsför, säljer och tar betalt så ni slipper det stora arbetet. Beroende på typ av produkt samt volym så kan vi erbjuda er olika tillvägagångssätt.

1. Konsignation

Ni ger oss säljuppdraget. Därefter arbetar vi för att sälja av den aktuella lagerstock som vi kommit överens om. Vi presenterar och marknadsför era produkter för ett stort antal potentiella kunder. Konsignation passar för mindre butiker, nya produkter utan säljhistorik m.m.

2. Delar av parti eller helt parti

Du kanske har ett större parti som du vill sälja snabbt eller dela upp bland olika återförsäljare. Vi köper det under förutsättning att det är rätt pris och bra produkter

3. Vårt basutbud

Är du leverantör eller grossist och tror att du har produkter som passar in hos oss? Anmäl då ditt intresse som leverantör till oss genom att kontakta oss på inkop@fyndvaruhuset.com. Bifoga bilder, produktkatalog, och priser i mailet. Berätta kort om ert företag och skicka eventuella varuprover till vår adress.

Låt er säljorganisation fokusera på det som ni tjänar mest på så hjälper vi er att sälja ert överblivna lager.

Om du tycker ovanstående verkar intressant så kontakta oss gärna för mer information