Vi gör vårt bästa för att se till att produkterna som du beställt levereras till dig i oskadat skick och enligt din orderbekräftelse. Om du trots detta får en leverans som inte motsvarar det som står i orderbekräftelsen eller om det finns någon annan orsak till att du inte är nöjd med din beställning så ser vi till att åtgärda det hela på bästa tänkbara sätt. Kontakta kundtjänst på info@fyndvaruhuset.com så hjälper vi dig.

Hur gör jag om jag får hem en felaktig eller defekt vara?

Om du fått hem en vara som visar sig vara defekt eller felaktig kan du returnera denna helt utan kostnad. Reklamationen skall göras inom skälig tid från det att du mottagit ordern. När varan är Fyndvaruhuset tillhanda skickar vi ut en ny produkt till dig, alternativt återbetalar totalbeloppet och kompenserar dig för expeditions- och fraktkostnaderna. Kontakta kundtjänst och registrera din retur.

Hur returnerar jag en vara som jag ångrat?

Fyndvaruhuset erbjuder alltid returmöjlighet och 14 dagars öppet köp. Du kan då välja om du vill byta till en annan produkt eller få tillbaka pengarna. Tänk på att det är du som kund står för frakten vid ångrat köp. Varor som är plomberade vid leverans får ej vara brutna. Likaså gäller ej returrätt på följande produkter:

  • Underkläder
  • Badkläder
  • Peruker och löshår
  • Piercingsmycken och örhängen
  • Kosmetiska produkter (inklusive hår- och hudvårdsprodukter och parfymer).
  • Självhäftande produkter som används direkt på huden
  • Digitala ljudupptagningar, såsom CD-skivor, DVD, data- och TV-spel etc
  • Med ovan liknande eller jämförbara produkter

Vem betalar returfrakten?

Vid ångrat köp är det du som kund som står för returfrakten och det är även du som kund som ansvarar för att returen kommer fram. Därför rekommenderar vi våra kunder att skicka rekommenderat eller spårbart, särskilt då det gäller retur av dyrare produkter. Vid reklamation blir du som kund ersatt med kostnaden för returfrakten, förutsatt att din reklamation går igenom och blir godkänd.

Hur får jag tillbaka mina pengar?

När returen har godkänts görs en återbetalning med samma betalningsmetod som du använde vid köptillfället. Det innebär att återbetalningar endast kan ske till samma källa som du använde för att köpa produkterna från början (kreditkortsköp betalas till exempel tillbaka till ditt kreditkort). Vid retur av reklamerade produkter skickas ersättningsprodukt ut till dig utan extra kostnad förutsatt att reklamationen godkänns.

När Du ångrar ditt köp betalar fyndvaruhuset.com tillbaka det belopp som du betalat för varan, exklusive leveranskostnader.

Hur avbeställer eller byter jag produkter?

Det går tyvärr inte i de flesta fall att komplettera, ändra, eller avbeställa en order efter att den lagts och bekräftats. Skulle du ångra ditt köp har du dock alltid 14 dagars ångerrätt enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot produkten.

Returadress

Fyndvaruhuset.com (Alina AB)
Kungsgatan 111
75318 Uppsala