Fyndvaruhuset.com (Alina AB) är ett snabbväxande e-handelsföretag som startade december 2014. Idén är att sälja allt under samma tak till riktigt låga priser till konsumenten. Vi köper in produkter från världens alla hörn och ofta från tillverkaren direkt.
Vårt mål är att sälja bra produkter med ett fantastiskt lågt pris till alla på ett enkelt sätt. Vi erbjuder produkter inom kategorier som mode, skönhet & hälsa, hem & inredning, leksaker, sport & fritid och mycket annat.

Vad vi tycker är viktigt
Affärspolicy
Vår affärspolicy bygger på grundläggande etik och moral. Alla varor som säljs i våra butiker skall vara tillverkade på ett sätt som alltid tar hänsyn till humanitära och etiska regler. Tillverkningen får aldrig ske på ett sätt som är omänskligt eller kränkande för arbetarna.

Vi tar avstånd från barnarbete
För oss är det väldigt viktigt att de varor vi köper in inte tillverkas av barn. Om vi trots det upptäcker att barnarbete förekommer hos någon av våra leverantörer eller fabriker är det vår skyldighet att se till att barnet får en bättre lösning, som leder till barnets bästa. Får vi inga garantier för detta avbryter vi omedelbart samarbetet med leverantören.

Rättvisa arbetsförhållanden
Vi kräver garantier för att de varor vi köper tillverkas i rena och fräscha fabriker. Brandsäkerheten skall vara hög och det skall med jämna mellanrum hållas brandövningar. Belysningen skall vara anpassad till verksamheten och alla hygienutrymmen hålla god standard. Arbetarnas löner skall utbetalas regelbundet på bestämda dagar och lägst vara enligt avtal.

Miljön
Vi försöker minimera vår egen påverkan på miljön genom att använda miljövänligt och återvinningsbart emballage. Samordning av transporter både vad det gäller i inköp och när vi skickar paket för att hålla nere antalet transporter. Vi använder bara miljöcertifierade speditörer.

Information

Ny leverantör
Om du vill anmäla ditt intresse som leverantör till oss så kontakta oss på inkop@fyndvaruhuset.com. Bifoga bilder, produktkatalog, och priser i mailet. Berätta kort om ert företag och skicka eventuella varuprover till vår adress.

Press
Bilder och text från vår sida får gärna användas på blogg eller i tryck. Vi vill då att hänvisning till Fyndvaruhuset.com finns med. Maila oss gärna om Ni behöver snabb hjälp med högupplösta bilder, marknad@fyndvaruhuset.com eller ring 0707-486261

Samarbete
Vi samarbetar gärna med bloggare och skribenter. Har du en blogg och vill skriva om våra produkter så tycker vi det är jättekul! Vi är alltid öppna för samarbeten! Använd gärna bilder och beskrivningar från vår hemsida. Lägg då gärna en länk till vår sida.

Sponsring
För Fyndvaruhuset är det viktigt att vara med och bidra till bra och viktiga sociala initiativ. Vi ser restriktivt på sponsring och urval sker en gång om året. Kontakta vår kundtjänst för mer information.

Kontakt
Kundtjänst: info@fyndvaruhuset.com
Organisationsnummer: 556580-7194