Frakt

Vi erbjuder frakt från 19 kr och uppåt beroende på volym och vikt. Fraktkostnad och fraktalternativ för din beställning ser du när du kommer till varukorgen. Där har du också möjlighet att välja fraktsätt. Du betalar aldrig mer än den faktiska kostnaden för frakten. Det tycker vi är en fair deal.

Ordernummer & bekräftelse på köp

När du genomför ett köp på Fyndvaruhuset så skickas en orderbekräftelse till den e-postadress du angivit. På denna orderbekräftelse finner du förutom information om ditt köp även ditt ordernummer. Ordernumret använder du i all kommunikation med oss.

Skickas mina varor från Fyndvaruhusets lager?

Beroende på vilka produkter du beställt så skickas din beställning direkt från vårt lager, leverantörens lager eller från båda om din beställning innehåller blandade produkter. Är det en mixad beställning så kommer du få två paket. Under respektive produkt finns det angiven leveransinformation. Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar.

Hur ser min leveransavisering ut?

De flesta varor kan skickas som brev och kommer då levereras till din postlåda eller till närmaste ombud. Varorna skickas med Postnord eller det logistikföretag du valt. Vissa brev/paket kan inte levereras direkt hem till dig utan måste hämtas upp på ett utlämningsställe. I dessa fall får du en avisering från det logistikföretag som levererar försändelsen. Aviseringar kan komma som sms, mejl eller avi men vi använder alltid sms som förval om mobilnummer är angivet. Var därför noggrann med att ange ett korrekt nummer.

Levererar Fyndvaruhuset utanför Sverige?

Nej, Fyndvaruhuset levererar endast inom Sverige.

Hur många dagars leveranstid har en order?

Leveranstid för din order är 2-7 arbetsdagar. Leverans sker inte under helger eller helgdagar.

Vad gör jag om min produkt är transportskadad vid ankomsten?

Om en transportskada skulle uppstå ber vi dig att göra en anmälan om skadan till vår kundtjänst via e-post: info@fyndvaruhuset.com och till speditören. Vi följer konsumentverkets riktlinjer och anmälan ska göras inom skälig tid efter det att köparen märkt eller borde ha märkt felet. Det är därför viktigt att du avemballerar och inspekterar dina produkter noggrant. Observera att du inte får använda den skadade produkten och att du måste behålla produktens emballage, så att detta kan besiktigas. Beroende på skadans omfattning företas omleverans, avhjälpande eller prisavdrag.

För företag gäller att anmälan om transportskador ska ha inkommit inom sju dagar.

Fyndvaruhuset.com (Alina AB)
Organisationsnummer: 556580-7194
Kungsgatan 111
753 18 Uppslaa